Rádóczy Klaudia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Rádóczy Klaudia

Rádóczy Klaudia diplomáit a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerezte. BA szakon Alkalmazott Közgazdaságtant végzett, mely mellett párhuzamosan az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. gyakornokaként tevékenykedett. Alapdiplomája megszerzését követően 2 évet a versenyszférában töltött, mely során pénzügyi főmunkatárs pozíciót töltött be az iStream.hu Kft-nél. Ezen pozíció betöltése mellett kezdte meg tanulmányait a Kar Közgazdasági Elemző, majd egyidejűleg a Pénzügy MA mesterképzésen, melyek párhuzamos elvégzése a pénzügyi irányú kutatások során szükséges módszertani megalapozást szolgálta számára. Mesterszakjai sikeres abszolválását követően a Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola nappali szakos PhD hallgatója a 2016/2017-es tanévtől. Tevékenyen részt vállal a Pénzügy és Számvitel Intézet keretei között az oktatási feladatokban főként a pénzügytan, vállalati pénzügyek és a pénzügyi piacokkal kapcsolatos kurzusok kapcsán, ahol gyakorlati tapasztalatait is kamatoztatni tudja. Kutatási területe a tőkepiacok, eszközárazási modellek, a szisztematikus kockázat és lehetséges magyarázatai. A magyar piacra vonatkozó szisztematikus kockázat kutatásához kapcsolódóan 2017/2018-as tanévben elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválóság Program PhD ösztöndíját.

PhD hallgatók

Email: radoczy.klaudia@ktk.pte.hu
Mellék: 23126
Iroda: B217

Fogadóóra:

Hétfő 14:00-15:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább