IX. Pécsi Pénzügyi Napok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

IX. Pécsi Pénzügyi Napok

Varga József h, 03/09/2015 - 14:02

pénzügyi napok esemény

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Penta Akadémia Alapítvány 2015. március 26-27-én, kilencedik alkalommal rendezi meg a Pécsi Pénzügyi Napokat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Aulájában.

A IX. Pécsi Pénzügyi Napok kiemelt célja, hogy a hallgatóknak, oktatóknak, pénzügyi-számviteli szakembereknek, vállalkozások vezetőinek „házhoz hozza” a szaktudást, információt, kapcsolatrendszert, kommunikációs- és érdekérvényesítési lehetőséget.

A rendezvény plenáris ülésein a pénzügy területén meghatározó szervezetek vezetői fejtik ki véleményüket a monetáris és fiskális rendszer átalakításának aktuális kérdéseiről.

A délutáni szekcióüléseken 10 okleveles adószakértő veszi górcső alá az EKÁER, a reklámadó, a behajtási költségátalány, a forgalmi adózás, a cafeteria rendszer, a mögöttes felelősség és az egyéni vállalkozások adózásának a legizgalmasabb területeit.

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Aulája (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)

Időpont: 2015. március 26-27.

A részletes programért kattintson ide.

A konferenciára való jelentkezéshez kattintson ide.

A konferencián való részvétel a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának tanárai és hallgatói számára díjmentes.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább