Számvitel konferencia – 2016. november 8-9. | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Számvitel konferencia – 2016. november 8-9.

Fehér Tibor k, 10/25/2016 - 15:45

Számvitel konferencia – 2016. november 8-9.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium a Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai támogatásával 2008. óta rendezi meg évről - évre a Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Konfereciát és a Dr. Papp László Számvitel Versenyt, mely rendezvényekkel Dr. Papp Lászlónak, a Kar volt dékánjának, a Számvitel Tanszék vezetőjének és az egyetem volt gazdasági rektor-helyettesének kíván méltó emléket állítani.

Idén november 8-án és 9-én kerül sor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán a IX. Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Konferenciára, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! A Konferencia célja a számviteli szakterülettel foglalkozó kutatók, oktatók, gyakorlati szakemberek számára lehetőséget és megfelelő keretet biztosítani a számvitel jelenének és jövőjének áttekintésére, az elért kutatási eredmények megvitatására, kutatási együttműködések elősegítésére, valamint a szakmát foglalkoztató gyakorlati kérdések tekintetében véleménycserére.

A Konferencián való részvétel ingyenes az egyetemi, főiskolai kutatók, oktatók, hallgatók, dolgozók részére, valamint a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai számára, de a részvétel regisztrációhoz kötött, melynek címe: http://ktk.pte.hu/szamvitel-regisztracio

A tervezett előadások listáját illetve a pontos programot ide kattintva érheti el:

 

http://ktk.pte.hu/sites/ktk.pte.hu/files/hir_mellekletek/2016/11/2016_sz...

Vegyen részt ezen a szakmailag rangos eseményen, töltse velünk e két napot, szerezzen új ismereteket és szakmai partnereket!

További információ kérhető a szamvitelkonferencia@ktk.pte.hu e-mail címen!

Rendezvény ideje, helyszíne
Ideje:
2016. november 8-9. (kedd, szerda)
Helye: B323. terem (7622, Pécs Rákóczi út 80. B épület 3. emelet)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább