INTERNATIONAL VIDEO PITCH 2017 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

INTERNATIONAL VIDEO PITCH 2017

Varga József h, 03/13/2017 - 15:46

Add el az üzleti ötletedet két percben és nyerj a megvalósítására 1500 $-t!

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar és az Ohio Egyetem 2013 óta évente meghirdeti közös International Video Pitch versenyét. A két egyetem vállalkozásfejlesztési programjában résztvevők számára ez egy remek lehetőség, hiszen visszajelzést kaphatnak induló vállalkozási ötleteikre és egymással is összemérhetik tudásukat, képességeiket.

Az idei évben hat nemzetközi partnerintézmény csatlakozott a versenyhez, akik megosztják saját csatornáikon a felhívást, továbbá a zsűrizésben is részt vesznek.

Pályázz te is egy 2 perces videóval, amiben bemutatod üzleti ötletedet és mellékelj hozzá egy egyoldalas leírást terveidről, hogy megnyerhesd a 1500$-t. Jelentkezési határidő: 2017. március 20.

További információ: http://ivpitch.pte.hu/

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább