Szerezz nemzetközi tapasztalatot itthon! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szerezz nemzetközi tapasztalatot itthon!

Fehér Tibor sze, 03/08/2017 - 15:06

A kanadai Capilano University-vel együttműködve április 29. és május 6. között rendezi meg karunk az idei Field School-t.

A városnézéssel, kirándulással, borkóstolással tarkított ingyenes szakmai programra nem csak a Pécsiközgáz, hanem a PTE összes hallgatóját szívesen látjuk.

A szakmai blokkokban szó lesz rendezvényszervezésről, zeneterápiáról, slam poetry-ről, építészetről és sok más hazai és nemzetközi érdekességről. A kanadai hallgatókkal együttműködve pedig projektmenedzselési tapasztalatokat is szerezhetsz.

Jelentkezz a nem mindennapi programra, és legyél tagja egy vibráló közösségnek, ahol házigazdaként elkalauzolhatod a kanadai hallgatókat a magyar gazdaság, fejlesztések, kultúra és gasztronómia világában.

 

Jelentkezési határidő: március 19.

Jelentkezem!

A program hivatalos nyelve az ANGOL!

További részletek

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább