Tanítványaimban élek tovább – Emlékkötet Buday-Sántha Attila tiszteletére | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Tanítványaimban élek tovább – Emlékkötet Buday-Sántha Attila tiszteletére

Varga József p, 04/07/2017 - 14:44

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának kiadásában, a PTE-KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola gondozásában megjelent a Tanítványaimban élek tovább – Emlékkötet Buday-Sántha Attila tiszteletére című kiadvány. A kötettel volt tanítványok tisztelegnek Tanár Úr emléke és munkássága előtt a Regionális fejlesztés, a Turizmus és vidékfejlesztés, a Területi és ágazati versenyképesség, valamint a Regionális igazgatás és politika témaköreiben készült írásaikkal.

A kötet letölthető itt.

Az ünnepélyes könyvbemutató részleteit hamarosan közöljük.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább