Beiratkozás a Hageni Távegyetemre! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Beiratkozás a Hageni Távegyetemre!

Varga József cs, 05/04/2017 - 13:03

Ismét beiratkozás lesz Karunkon a Hageni Távegyetem NÉMET nyelvű képzésére, mellyel a pécsi tanulmányi teljesítmények széleskörű beszámítása mellett lehet kb. 2,5 év alatt önálló, teljes értékű német BA,-MA-gazdasági diplomát szerezni a magyar nyelvű tanulmányokkal párhuzamosan!
Azokat is várjuk a beiratkozáson, akik Karunk hallgatói, és magyar diplomájuk mellé szeretnének egy teljes értékű német BA-Wirtschaftsinformatik-diplomát is szerezni új Wirtschaftsinformatik-szakunkon!
Jelentkezni a BA-programra: a nappali, levelezős BA-, MA- és PhD-, MBA, valamint a BA-MA-BABA-hallgatók,

MA-képzésre: jelentkezhetnek nappali, levelezős MA-, valamint PhD-, MBA és a BABA-hallgatók!

Május 9-én (kedden) a visszairatkozás 13 órától a B 316-os teremben lesz, az új beiratkozókat pedig 14 órától, ugyancsak a B 316-os teremben várjuk!

FIGYELEM! Sikerrel lezárt, NEPTUN-ban rögzített félév igazolásával a beiratkozás – DAAD-ösztöndíj megpályázásával – INGYENES !

A beiratkozás végső határideje, DAAD-ösztöndíj igénylésekor: 2017. július 10.

Azok számára, akik nem tudnak megjelenni május 9-én, a következő időpontokban iratkozhatnak be utólag:

  • június 7. (szerda): 12.00-13.30
  • június 14. (szerda): 12.00-13.30
  • június 15. (csütörtök): 12.00-13.30
  • június 20. (kedd): 12.00-13.30
  • június 23. (péntek): 12.00-13.30

A beiratkozás helye: B 229. (Dr. Mátyás Judit)

További információk: www.ktk.pte.hu, Képzések, Alapképzés/Mesterképzés/Hagen, továbbá e-mail-ben matyas@ktk.pte.hu (Dr. Mátyás Judit, mentor), ldori0309@gmail.com (Longauer Dóra, tutor).

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább