PhD fórum a PTE Közgazdaságtudományi Karon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PhD fórum a PTE Közgazdaságtudományi Karon

Varga József k, 05/16/2017 - 12:16

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Gazdálkodástani Doktori Iskola vezetősége szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2017. május 25-én 14 órakor kezdődő PhD Fórumra a főépület III. emelet 323/1-es Telekom terembe.

A rendezvényen a következő előadások fognak elhangzani a doktori iskola hallgatóitól:

Németh Julianna: Az emberi tőke elmélete a szervezetelmélet keretében

Uzsoki Máté: Kockázati modellek szimulációja és ellenőrzése

Az előadásokat követően vitára, beszélgetésre lesz lehetőség.

Minden érdeklődőt várunk az eseményre és kérünk az aktív részvételre!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább