Simonyi Summer School PTE-s hallgatóknak teljes támogatással

Varga József p, 05/12/2017 - 09:43

Szeretnél

  • tapasztalatot szerezni társadalmi innovációkkal, megoldásokkal kapcsolatban?
  • valódi üzleti projekteken dolgozni?
  • csapatként együttműködni nemzetközi hallgatókkal és szakértőkkel?

Ha igen, akkor jelentkezz most a Simonyi Summer Social Entrepreneurship Programba és vegyél részt egy életre szóló élményben 2017. július 1 és 29 között.

Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program 2017 központjában a régiós értékteremtés áll. Olyan valós projekteken dolgozhatsz nemzetközi csapat részeként, amelyek nem szimplán üzletet jelentenek, hanem komoly társadalmi értéket is képviselnek. A munka során természesetesen ezúttal is mentorok segítik a csapatokat.

A Cleveland Hungarian Development Panel támogatásának köszönhetően a PTE hallgatói 100%-os térítést kaphatnak, ha megpályázzák az erre vonatkozó ösztöndíjat, ami azt jelenti, hogy a jelentkezés során motivációs levelükben megírják, miért szeretnének részt venni a programban, miért érdemelnék meg ők ezt a lehetőséget. Így nem csak a 2200$-os alapdíjat, de a PTE-s kedvezménnyel 150$-os regisztrációs díjat sem kell befizetniük.

Meddig és hol lehet jelentkezni?

     Jelentkezési határidő: 2017. május 14.

     Jelentkezés: http://simonyisummer.ktk.pte.hu/registration

A program nyelve angol!

További információk:

http://simonyisummer.ktk.pte.hu
simonyisummer@ktk.pte.hu
www.facebook.com/SimonyiBEDC

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább