PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TUDOMÁNYOS KUTATÁSI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSÁRA ALTERNATÍV VITARENDEZÉS TERÜLETÉN | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TUDOMÁNYOS KUTATÁSI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSÁRA ALTERNATÍV VITARENDEZÉS TERÜLETÉN

Varga József h, 06/19/2017 - 12:15

A Magyar Nemzeti Bank mellett működő Pénzügyi Békéltető Testület második alkalommal rendezi meg az Alternatív Vitarendezési Konferenciát. A szakmai eseményhez kapcsolódó pályázat célja, hogy az alternatív vitarendezés területén az aktuális és releváns témakörökben, szakmai-tudományos igényességgel megírt, hazai és egyes külföldi államokban meghonosodott gyakorlatok és tapasztalatok elemzéséből, hatásvizsgálatából, vagy empirikus elemzéseiből kiinduló tényfeltáró, az alternatív vitarendezés meghonosodását elősegítő módszertani alkotási és alkalmazási irányokat, innovatív megoldásokat tartalmazó pályaművek születését támogassa.

Pályázhatnak: egyetemi hallgatók és 35 éven aluli fiatal pályakezdők

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. augusztus 15.

A pályázaton indult pályaművek díjazott alkotóit a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Békéltető Testület ünnepélyes keretek között a 2017. szeptember 28-29. napján megrendezésre kerülő II. ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI KONFERENCIA keretében mutatja be, és adja át.

További részletek

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább