Wuhan-ban (Kínában) jártak a hallgatóink

Varga József h, 06/19/2017 - 15:09

Négy hallgatónk vehetett részt az OHIO Global Consulting Programon Kínában, Wuhanban május 12 és 27 között.

A tanácsadói program keretében hallgatóink nemzetközi csapatokban dolgozva beleláthattak a kínai vállalatok napi munkájába, gyakorlati problémáiba. Az amerikai és kínai diákokkal közösen végzett tanácsadói feladatok során nemcsak sokat tanulhattak a résztvevők, hanem interkulturális tárgyalási és együttműködési készségeiket, képességeiket is fejleszthették.

A hallgatók rendkívül hálásak a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar és a Clevelandi Magyar Fejlesztési Bizottság részéről nyújtott támogatásért és a kiutazási, részvételi lehetőségért.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább