Gólyatábor | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gólyatábor

Esemény ideje: 2017-08-27 (Egész nap) - 2017-08-30 (Egész nap)
Helyszín: Sikonda

 Kedves első éves PÉCSIKÖZGÁZOS!

Most, hogy megtudtad, a világ legjobb egyetemének legjobb karán, a Pécsiközgázon tanulhatsz, eljött az ideje, hogy pár napra kiszakadj a hétköznapok megszokott ritmusából, és részt vegyél a Közgazdász Gólyatáborban, hogy még az egyetemi napokat megelőzve megismerhesd (verseny)társaidat, és akár életre szóló, új barátságokat köthess. Ez a tábor egy utolsó pihentető kikapcsolódási lehetőséget kínál a szeptemberi napok előtt, továbbá itt rengeteg hasznos tanáccsal szolgálhatunk, amik megkönnyítik az amúgy is eseménydús első egyetemi napjaidat. Ezek mellett az idő kellemes eltöltéséről is gondoskodunk játékos programokkal. Az idei évben  a Mary Popkids, DJ Nara és Black Cell, valamint a Közgáz Szerdák rezidens lemezlovasa, DJ Greg S gondoskodnak majd a remek hangulatról.

További részletek >>>

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább