Meghívó Gerdesics Viktória doktori védésére | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó Gerdesics Viktória doktori védésére

Esemény ideje: 2017-09-21 14:30
Helyszín: PTE Közgazdaságtudományi Kar, Telekom (B323) terem (7622 Pécs, Rákóczi út 80. II.em.)

A PTE Közgazdaságtudományi Kar Doktori Tanácsa és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola Tanácsa meghívja Önt nyilvános doktori védésre

Előadó:          Gerdesics Viktória

Téma:             Horvátország (ország)imázsa az EU-csatlakozás időszakában: Balkán vagy Európa?

Bírálók:          Dr. Hajdú Zoltán MTA doktora, egyetemi tanár; Dr. Marinovich Endre professor emeritus

Időpont:         2017. szeptember 21. (csütörtök) 14.30 óra

Helyszín:        PTE Közgazdaságtudományi Kar, III. em. 323 Telekom terem (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)

Az értekezés és a tézisfüzet megtekinthető az Országos Doktori Tanács honlapján (www.doktori.hu)   

Pécs, 2017. szeptember 8.

PTE KTK Doktori Tanácsa

Letöltések:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább