BGF Üzleti Szaknyelvi Vizsga | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

BGF Üzleti Szaknyelvi Vizsga

Varga József h, 11/13/2017 - 14:03

BGE NYELVVIZSGA ÉS TOVÁBBKÉPZŐ KÖZPONT PTE KTK NYELVVIZSGAHELY ÜZLETI SZAKNYELVI VIZSGA

ÍRÁSBELI ÉS BESZÉDÉRTÉS VIZSGA (a szóbeli vizsga része):

2018. január 5. és 6.

SZÓBELI VIZSGA:

2018. január 8-16.

A vizsgázók a közép- és felsőfokú angol üzleti szaknyelvi vizsga, A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát, valamint a középfokú német üzleti szaknyelvi vizsga, A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják. A vizsgáról információ a http://www.nyelvvizsgak.hu honlapon található.

A vizsgára jelentkezni BGE Nyelvvizsgaközpont honlapján on-line módon lehet átutalással.   

Jelentkezés: 2017. október 19-november 23.!      

Pótjelentkezés: online módon átutalással 3000 ft-os különeljárási díj mellett.  Ideje: 2017. november 24-27.

Eredmények közzététele interneten: 2018. január 26.   

Fontos! A nyelvoktató tanár megjelölésekor kérjük, hogy vegye figyelembe az összeférhetetlensége vonatkozó NYAK előírást: A tanár minimum egy kurzus időtartama alatt (30 tanóra) a vizsgát megelőző egy éven belül tanította, vagy a vizsgát megelőző három hónapon belül bármilyen időtartamú kurzuson jogviszonytól és oktatási formától függetlenül.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább