Elemzői Fórum – Virovácz Péter előadása | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elemzői Fórum – Virovácz Péter előadása

Endeli Katalin sze, 12/06/2017 - 08:14

Az Elemzői Fórum keretében december 7-én Virovácz Péter, az ING elemzője tart előadást Karunkon. A fórum keretében az előadó beszél elemzői munkájáról valamint érdekes aktuális gazdasági kérdésekről. Az előadás főbb kérdései: milyen eszközök alkalmasak a gazdasági előrejelzésre és milyen siker-kritériumok mentén értékelhetőek az előrejelzések? Milyen elméleti és gyakorlati nehézségekkel néz szembe a gazdasági elemzői munka és milyen fejlemények várhatóak az előrejelzésban?

Az előadás 14.00-kor kezdődik a B323/1 teremben.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább