Meghívó Fazekas Gábor munkahelyi vitájára | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó Fazekas Gábor munkahelyi vitájára

Esemény ideje: 2018-02-13 14:30
Helyszín: B323/1 Telekom terem

A PTE Közgazdaságtudományi Kar Doktori Tanácsa és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola Tanácsa meghívja Önt a következő munkahelyi vitára:

Előadó                 Fazekas Gábor

Téma:                  A kínai működőtőke-beáramlás, avagy a tőkevonzó képesség erősítésének lehetőségei Közép-Kelet-Európában

Időpont:               2018. február 13. (kedd) 14:30 óra

Helyszín:              PTE Közgazdaságtudományi Kar, 7622 Pécs, Rákóczi út 80.
B323/1 Telekom terem

Az értekezés opponensei:       Dr. Katona Klára

                                                     Dr. Szunomár Ágnes

A munkahelyi vitában minden jelenlévő részt vehet, és írásban előzetesen észrevételt tehet.
Megjelenésére feltétlenül számítunk.

                           

Pécs, 2018. január  29.

PTE KTK Doktori Tanácsa

Letöltések:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább