Startup keresi marketingesét! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Startup keresi marketingesét!

Varga József sze, 01/10/2018 - 11:15

Légy egy nagyreményű egészségügyi profilú startup tagja. Próbáld ki magad a gyakorlatban a startupok dinamikus világában marketingesként, ahol határ a csillagos ég…

Miről van szó? A Simonyi Üzlet- és Vállalkozásfejlesztési Központban inkubálódott ötlet hamarosan kilép a piacra, amihez talpraesett, innovatív gondolkodásmódú, kreatív csapattagot keres.

Kit keresünk? Ha úgy érzed meg tudsz felelni az elvárásoknak és új kihívásokat keresel, jelentkezz és légy egy nagyreményű egészségügyi profilú startup tagja, ne csak tanuld, gyakorold is élesben.

Miben számítanak rád? Segítsd a piac megismerését, a projekt offline és online kommunikációját.

Jelentkezni 2018. január 15-ig lehet e-mail címen vagy telefonon, további információkat is az alábbi elérhetőségeken kaphatsz.

Légy te a hiányzó láncszem a csapatban!

E-mai: jozsef.kristof@hotmail.com

Telefonszám: +36 20/277-5492 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább