Varga Attila - Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Varga Attila - Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott

Endeli Katalin sze, 03/14/2018 - 13:00

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Áder János, Magyarország köztársasági elnökének megbízásából március 15-e alkalmából állami kitüntetéseket adományozott.

A Pesti Vigadóban megrendezésre kerülő ünnepség keretében VARGA ATTILA, a Magyar Tudományos Akadémia doktora és Karunk egyetemi tanára Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott. Szívből gratulálunk a kitüntetéshez!

 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább