Meghívó Atanazovné Hartung Katalin, Haffner Tamás, Horváth Krisztina doktori szigorlatára | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó Atanazovné Hartung Katalin, Haffner Tamás, Horváth Krisztina doktori szigorlatára

Esemény ideje: 2018-06-18 09:00
Helyszín: B épület (Rákóczi út 80) 212 terem

A PTE Közgazdaságtudományi Kar Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola Tanácsa meghívja Önt

Atanazovné Hartung Katalin, Haffner Tamás, Horváth Krisztina

2018. június 18-án 9.00 órakor

a B épületben (Rákóczi út 80) a 212 teremben tartandó
doktori szigorlatára.

Pécs, 2018. június 6.

PTE KTK Doktori Tanács

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább