Meghívó Horváth Krisztina munkahelyi vitájára | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó Horváth Krisztina munkahelyi vitájára

Esemény ideje: 2018-06-15 11:00
Helyszín: B323/2

A PTE Közgazdaságtudományi Kar Doktori Tanácsa és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola Tanácsa meghívja Önt a következő munkahelyi vitára:

Előadó                 Horváth Krisztina

Téma:                  Territorial servitization: Theoretical roots, feasibility and implications      for the European Union

Időpont:               2018. június 15. (péntek) 11:00 óra

Helyszín:             PTE Közgazdaságtudományi Kar, 7622 Pécs, Rákóczi út 80. B323/2 Telekom kisterem

Az értekezés opponensei:      Dr. Lux Gábor
     
                                              Dr. Lengyel Balázs

A munkahelyi vitában minden jelenlévő részt vehet, és írásban előzetesen észrevételt tehet.

A jelölt anyagai az alábbi oldalról elérhetők:

Megjelenésére feltétlenül számítunk.

                           

Pécs, 2018. június 5.

PTE KTK Doktori Tanácsa        

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább