Megjelent Dr. Rekettye Gábor legújabb könyve | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Megjelent Dr. Rekettye Gábor legújabb könyve

Endeli Katalin h, 05/07/2018 - 14:34

Megjelent Dr. Rekettye Gábor legújabb, „Értékteremtés 4.0 – Termékek és szolgáltatások vevőorientált tervezése, fejlesztése és menedzselése” című könyve.

Néhány gondolat az előszóból

….ma az ipari forradalom 4.0 korszakában élünk. Az ipari forradalom 4.0 kiber-korszaka gyökeres változásokat jelent egy sor iparágban, az értékteremtésben és a fogyasztói értékítéletekben. Ezzel a címmel ezt az egész emberiség számára új, kihívásokkal és veszélyekkel teli helyzetet szeretném megjelentetni.

A könyv koncepciójának lényege a gyakorlati orientáltság. Még akkor is, ha ez az elméleti megközelítések arányának rovására is megy. A mély elméleteket a kutatók ugyanis jellemzően a tudományos folyóiratokban közölt tanulmányokból szeretik megismerni. Ennek a könyvnek a célja az, hogy felhívja a figyelmet a téma fontosságára, megadja fogalmi kereteit és bemutassa gyakorlati alkalmazásait. A könyvet, éppen ezért, elsősorban a menedzsment szakma gyakorlati művelőinek ajánlom. Ők a könyv mondanivalójából és az azt támogató gyakorlati szemelvényekből és esetekből olyan – a nemzetközi dimenziót is magába foglaló – ismeretekre tehetnek szert, amelyekkel saját versenyképességük is növelhető.

 

„Minden vállalati szakember számára fontos, gyakorlatban jól hasznosítható tudást nyújt a könyv.

Akit a mai modern gazdaság egy kicsit is érdekel, örömmel fogja olvasni Rekettye Gábor művét.” 

Madarász László, marketing- és stratégiai igazgató, PICK SZEGED ZRT.

 

Professzor úrnak szívből gratulálunk a könyv megjelenéséhez!

A könyv elérhető az Akadémiai Kiadó oldalán. 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább