Pedagógusnapi kitüntetések | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pedagógusnapi kitüntetések

László Nóra Lilla k, 05/29/2018 - 10:13

A Pécsi Tudományegyetem rektora minden évben kitüntetésben részesíti azokat a pedagógusokat és munkatársakat, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek, és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén.  A 2018. május 26-ai ünnepi Szenátus ülésen karunk két munkatársa is elismerésben részesült. Oktatónk, dr. Ásványi Zsófia adjunktus Arany Katedra díjat kapott; Nagy Norbert Tanulmányi Osztály vezető pedig rektori dicséretben részesült.

Ásványi Zsófia karunkon 2015 óta dolgozik adjunktusként, oktatói munkáját pedig a hallgatók is elismerik, köszönhetően oktatói mentalitásának és élvezetes óráinak. Komoly, értékes tudást kínál az elmélyülni szándékozó hallgatók számára, amelynek köszönhetően idén átvehette a díjat.

Nagy Norbert karunk Tanulmányi Osztályának osztályvezetője. Munkáját évek óta kimagasló színvonalon végzi, melyhez szakértelme, kiemelkedő munkabírása, lojalitása, valamint a hallgatók és az oktató kollégák felé tanúsított hatékony kommunikációs készsége szolgáltat alapot.

A két kitüntetéshez ezúton is szívből gratulálunk mindkettejüknek!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább