Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program 2018 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program 2018

Endeli Katalin k, 03/13/2018 - 12:18

Do you want to...

*         get hands-on experience in social innovation and transformation?

*         experience  real-life business projects?

*         work with international students and professionals?

Then participate in the life changing three weeks of the Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program between July 6 and July 28.

The Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program 2018 focuses on value creation in the regional socio-economic environment of the University of Pecs. You will cooperate with culturally and professionally diverse student groups in a practice oriented, experiential learning context that focuses on real-life projects and project owners in the region. Professional mentors will assist your teams in imbedding the projects.

Are you a University of Pécs student?

Scholarship opportunity for early bird registrations. Deadline: June 5, 2018.

Register now at:

http://simonyisummer.ktk.pte.hu/registration

More info on

http://simonyisummer.ktk.pte.hu/

simonyisummer@ktk.pte.hu

https://www.facebook.com/simonyisummer/

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább