Ponthatárok 2018 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ponthatárok 2018

László Nóra Lilla cs, 07/26/2018 - 10:05

A mai nappal kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzések ponthatárai, amelyeket ide kattintva érhettek el. Ezúton is szívből gratulálunk mindenkinek a sikeres felvételihez! Szeptemberben várunk Titeket sok szeretettel az egyetem falai között, biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg élménnyel teli év vár Rátok és reméljük, hogy minél több, egyetemünk által szervezett rendezvényen találkozhatunk majd veletek és oszlopos tagjai lesztek a Pécsiközgáz hallgatói csapatának!

Az első állomása a most induló közös kalandunknak a gólyatábor, aminek a részleteit megtaláljátok a Facebookon, és ahol hallgatói önkormányzatunknak köszönhetően biztosan rengeteg új információval és emlékkel térhettek majd haza és kezdhetitek meg egyetemista éveiteket. Az ezt követő orientációs napról pedig majd e-mailben értesítünk Titeket, szóval érdemes figyelni a postaládátokat!

Akik pedig nem nyertek felvételt sehová, azok se keseredjenek el, hiszen a pótfelvételi eljárás keretében még mindig van lehetőségetek csatlakozni a Pécsiközgázosok táborához! Az ehhez kapcsolódó információkat július 27-től érhetitek el honlapunkon.

További kellemes nyarat és jó felkészülést kívánunk az első évre!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább