Fintech Innováció 2018 Konferencia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Fintech Innováció 2018 Konferencia

Esemény ideje: 2018-10-17 09:00 - 16:00
Helyszín: Halasy-Nagy József Aula

A Privátbankár.hu Fintech Innováció 2018 Konferenciája a legaktuálisabb pénzügyi innovációs eseményeket dolgozza fel, és felkészíti a résztvevőket a nemzetközi és magyar pénzforgalmi piacon elindult forradalmi változásokban való aktív részvételre.

Idén a Privátbankár.hu Fintech Innováció 2018 Konferenciája nem csak egy napos, ugyanis a budapesti rendezvény másnapján már nem üzletembereknek, hanem a diákoknak tartanak előadásokat hasonló témákban. Ennek helyszíne a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara lesz, ahová más egyetemek diákjai is érkeznek majd.

Pont, mint egy éve, a PSD2 és az azonnali fizetés uralkodik nemcsak a hazai, hanem az európai pénzforgalmi piacon is.  Ezt szem előtt tartva rendezzük meg az idei konferenciát, új előadókat behozva, azért, hogy még teljesebb képest festhessünk vendégeink számára. A résztvevőknek lehetősége lesz arra, hogy előadásokat hallgassanak a Fintech és a mesterséges intelligencia témájában, valamint a blockchain-technológia legújabb fejlesztéseiről.

Tudni akartuk a bankvezetők és IT-szakemberek véleményét a felmerülő kérdésekről, ők a felhasználói oldalon vannak, ezért hívtuk meg őket két, remélhetőleg igen élénk kerekasztal-beszélgetésre, hogy osszák meg a résztvevőkkel, hogyan látják saját helyzetüket, és mit gondolnak a piac jövőbeli lehetőségeiről.

A trendek és a jövőben várható szabályozások mellett olyan új és innovatív megoldások megismerésének is teret kívánunk nyújtani, amelyekre akár új rendszerek is felépíthetőek. Azt akarjuk, hogy a konferencia egy kiváló networking lehetőség legyen a résztvevők számára, ahol bárki találkozhat a terület jövőjét alakító, vezető vállalatok szakembereivel.

Időpont: 2018. október 17.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Online regisztráció 

Jelentkezését e-mailben is elküldheti a konferencia@privatbankar.hu címre.

További információkért keresse Gáspár Andrást a +36-30-588-70-76 telefonszámon.

Részletes program >>>

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább