Meghívó Atanazovné Hartung Katalin munkahelyi vitájára | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó Atanazovné Hartung Katalin munkahelyi vitájára

Esemény ideje: 2018-10-05 14:00
Helyszín: Pécs, Rákóczi út 80. Rektori Tanácsterem

A PTE Közgazdaságtudományi Kar Doktori Tanácsa és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola Tanácsa meghívja Önt a következő munkahelyi vitára:

Előadó                 Atanazovné Hartung Katalin

Téma:                  A Kék Gazdaság mikroökonómiai megalapozása

Időpont:              2018. október 5. (péntek) 14:00 óra

Helyszín:             PTE Közgazdaságtudományi Kar, 7622 Pécs, Rákóczi út 80. Rektori Tanácsterem

Az értekezés opponensei:       Dr. Dobos Imre
                                                  Dr. Révész Tamás

A munkahelyi vitában minden jelenlévő részt vehet, és írásban előzetesen észrevételt tehet.

Megjelenésére feltétlenül számítunk.                           

Pécs, 2018. szeptember 20.

Letöltések:

PTE KTK Doktori Tanácsa    

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább