Sportoló hallgatóink elismerésben részesültek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Sportoló hallgatóink elismerésben részesültek

László Nóra Lilla cs, 07/05/2018 - 11:50

Két hallgatónk, Tenyér Zsófia (pénzügy és számvitel alapszakos hallgatónk, a PEAC-Pécs kosárlabdázója) és Bicsák Bence (pénzügy és számvitel alapszakos hallgatónk, triatlonista) is elismerésben részesültek kiemelkedő sportolói tevékenységüknek köszönhetően. Hallgatóink a 2017/2018. tanév második félévének vonatkozásában a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban vehetnek részt. Az ösztöndíj célja, hogy a magyarországi felsőoktatási intézményekben azon aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai és paralimpiai versenyrendszerben sportoló hallgatókat támogassa, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai vagy paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szerezzenek.

Hallgatóinknak ezúton is gratulálunk az elismeréshez és további sok sikert és eredményes pályafutást kívánunk!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább