Szerezz piacképes szaktudást! - OKJ képzések a Pécsiközgázon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szerezz piacképes szaktudást! - OKJ képzések a Pécsiközgázon

Varga József cs, 06/21/2018 - 14:50

A PTE tulajdonában álló JuridEco Zrt. a Pécsiközgázzal együttműködve most olyan képzéseket kínál, amelyek értékes szakmákhoz, új kompetenciákhoz juttatja a résztvevőket.

A JuridEco Zrt. tapasztalt egyetemi oktatókkal az alábbi gazdasági OKJ-s képzéseket indítja a munkaerőpiacon keresett szakmák tudásigényéhez igazodva:

  • Közbeszerzési referens
  • IFRS mérlegképes könyvelő
  • Vállalkozási mérlegképes könyvelő
  • Adótanácsadó

Részletes információk itt találhatóak: http://ktk.pte.hu/tovabbkepzes/oktatas/szakkepzes-okj

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. szeptember 14.

Kedvezmények és részletfizetési lehetőség!

PTE hallgatók és dolgozók számára: 15%

PTE KTK-n hallgatók, végzettek vagy gyermekeik számára: 25%

PBKIK tagok számára:15%

 

További kedvezmények augusztus 15-ig jelentkezők részére!

Kapcsolat:     tovabbkepzes@ktk.pte.hu

                        www.jurideco.hu/index.php/kapcsolat

                        +36 72 501-599 / 23346

JuridEco Zrt. nyilvántartásba vételi száma: E-000916/2014

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább