Workshop a pécsi vezetés-szervezési műhelyben | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Workshop a pécsi vezetés-szervezési műhelyben

Endeli Katalin p, 09/07/2018 - 10:21

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete (PTE KTK VSZI) tisztelettel meghívja Önt a „Digitalizáció: Mit jelent a magyar cégek számára? Workshop a pécsi vezetés-szervezési műhelyben” címmel 2018. szeptember 20-án (csütörtökön) 14.00-16.30 óra között, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán (7622 Pécs, Rákóczi út 80., 323/1-es teremben) megrendezésre kerülő előadásokkal egybekötött szakmai eszmecserére.

A program keretében az alábbi  neves szakmai előadók osztják meg tapasztalataikat:

  • Oszkó Péter: Digitalizációs és startup cégek Magyarországon és nemzetközi kitekintésben, kockázati tőkebefektető, OXO Ventures, tulajdonos-vezérigazgató
  • Kuhárszki András: Digitalizáció a bankszektorban, OTP Bank Nyrt, digitális banki fejlesztési igazgató
  • Kornai Gábor: Digitalizációs projektek megvalósítása és IT menedzsment, AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. - az igazgatótanács elnöke
  • Varga Levente dr.: Digitális transzformáció: stratégia vagy technológia?, Magyar Nemzeti Bank, Központi beszerzési és üzemeltetési igazgatóság, igazgató
  • Herbály István: Digitalizáció a Dél-dunántúli régiós vállalkozások esetében, PBKIK innovációért felelős alelnök, RG Net Kft. ügyvezető, tulajdonos

 

A workshop-on való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, részvételi szándékát az alábbi felületen jelezze!

Esetleges kérdésével keresse e-mail-ben kollégánkat, Benke Mariannt az alábbi címen: benkem@ktk.pte.hu

A szervezők - Dr. Schmuck Roland adjunktus és Ruzsa Csaba Roland stratégiai osztályvezető - nevében szeretettel várjuk a tanácskozásra!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább