Farkas Ferenc Emlékdíj 2018 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Farkas Ferenc Emlékdíj 2018

László Nóra Lilla p, 09/14/2018 - 13:05

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara a Cultura Oeconomica Alapítvány felkérésére, az Alapítók által biztosított forrás terhére Farkas Ferenc Emlékdíjat hirdet meg Oktatóinak a 2018-2019-es tanévre.

A pályázat beadásának határideje: 2018. szeptember 28.

Összege: egyszeri bruttó 500 ezer forint.

A pályázatokat kérjük e-mailben a FarkasFerencEmlekdij@ktk.pte.hu címre elküldeni.

A pályázati adatlap és részletes információ a pályázati feltételekről és az alábbi helyen érhető el: http://ktk.pte.hu/karunkrol/coa/palyazatok

A pályázattal kapcsolatos információ: Sümeginé Dr. Dobrai Katalin (dobrai@ktk.pte.hu)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább