Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon

László Nóra Lilla h, 09/10/2018 - 14:23

Az idei évben Karunk is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Ennek keretében szeptember 28-án változatos programokkal várjuk az érdeklődőket a Pécsiközgáz épületében! 12 előadással, egy kvízzel illetve pénzügyi tesztek kitöltésével is várjuk a hozzánk látogatókat!

16:00-16:45 Sipos Norbert, Balogh Gábor – Milyen munkatárs vagy és milyet szeretne a főnököd? (B310-es terem)

16:00-16:45 Kuti Mónika - Magyarok a Kickstarteren - sikertényezők és tanulságok (B313-as terem)

17:00-17:45 Rácz-Putzer Petra – Felelősek-e a társadalmi felelősséget hirdető vállalatok és miben segíthet a társadalmi vállalkozó? (B313-as terem)

17:00-17:45 Vitai Zsuzsanna – Látja? Nem látja? Na látja! (B312-es terem)

 

A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációhoz és a bővebb ismertetőkért látogasson el a Kutatók Éjszakája honlapra!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább