Instagram marketing roadshow a Pécsiközgázon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Instagram marketing roadshow a Pécsiközgázon

László Nóra Lilla h, 11/05/2018 - 13:35

Jövő héten karunkra látogatnak az első magyar nyelvű Instagram marketing könyv szerzői, és vendégeik, amelynek keretében gyakorlati, mai és végtelenül hasznos előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők.

Májusban megjelent az első magyar nyelvű Instagram marketing könyv, az MBM Solvers gondozásában. Ennek okán országos roadshow-t szerveznek, aminek következő állomása Pécs. Vendégeink kapcsolódó témákkal készülnek, amely hasznos lehet vállalkozásoknak, leendő és gyakorló marketingeseknek, szakembereknek egyaránt.A program:
15:00 - 15:15
Köszöntő (MBM Solvers)

15:15 - 16:00
Berki Zsolt (MBM Solvers) - Instagram marketing a vállalkozásokban

16:00 - 16:30
Frey Kristóf (Hirdesdmagad.hu) - Google Ads, Facebook, Weboldal és Instagram – Melyiket mire és hogyan?

16:30 - 17:00
Potocki Ferenc (Gibbon Games) - Social media live I Hogyan és miért?

17:00 - 17:30
Pusztai Ádám (Kollektíva) - #gamification, játékosítás az Instagram marketingben

Kérdések és válaszok

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Pontos helyszín:
PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR
7622 Pécs, Rákóczi út 80.
B314 előadó

Gyere el és légy részese a shownak!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább