Beiratkozás a Hageni Távegyetemre! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Beiratkozás a Hageni Távegyetemre!

Varga József cs, 11/29/2018 - 13:18

2018. december  4-én kedden 
a B 316-os teremben, 13.30 órától 15.00 óráig

beiratkozás a Hageni Távegyetem NÉMET nyelvű képzésére, mellyel a pécsi teljesítmények teljes körű beszámításával kb. 2 és fél év alatt önálló, teljes értékű német közgazdasági és gazdaságinformatikus BA-, vagy közgazdasági MA-diploma szerezhető, a magyar nyelvű tanulmányokkal párhuzamosan!

A beiratkozás DAAD-ösztöndíj megpályázásával INGYENES melyhez az Neptun-ban rögzített, sikerrel lezárt utolsó félévről szükséges igazolás!

Akik rendelkeznek sikeres félévvel, és pályáznak DAAD-ösztöndíjra, azok számára a beiratkozás határideje 2019. JANUÁR 10.
amennyiben nem pályáznak: JANUÁR 31.

Pótbeiratkozás:

  • december 11. (kedd): 11.00-12.30
  • december 14. (péntek): 11.00-12.30
  • december 18. (kedd): 11.00-12.30
  • 2019. január 3. (csütörtök): 11.00-12.30
  • január 8. (kedd): 14.00-15.30 ! 

Helyszín: KTK 229-es szoba, Dr. Mátyás Judit (mentor)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább