Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket

László Nóra Lilla cs, 12/13/2018 - 12:21

Az angol nyelven oktatott gazdálkodási és menedzsment alapszak esetében hallgatóinknak lehetőségük van arra, hogy megszerezzék itteni tanulmányaik során a londoni Middlesex University által kibocsátott diplomát is. Ennek hátteréül szolgál, hogy a Middlesex University felügyeli és biztosítja a képzés megfelelősségét, illetve folyamatosan nyomon követi, segíti az oktatás minőségét, hallgatóink fejlődését.   

Idén egy újabb, nagyobb mérföldkőhöz érkezett az együttműködés azzal, hogy a képzési program megújult és elérkezett a vállalkozásfejlesztési mesterprogram tavalyi validációját követően a gazdálkodási és menedzsment alapképzési program revalidációja. A revalidációs panel véleményében méltatta a kollégák elkötelezettségét és lelkesedését, valamint a hallgatók számára elérhető modulok széles választékát is és újabb hat évre validálta az angol nyelvű üzleti alapképzést. 

A programstruktúra kapcsán kapott visszajelzések biztatóak a folyamatban lévő EPAS akkreditáció kapcsán is, amely mostantól kiemelt figyelmet élvez és reméljük, hogy hasonlóan sikeresen zárul majd.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább