Hackathon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hackathon

László Nóra Lilla k, 02/05/2019 - 09:38

Pörgős és izgalmas kihívásra vágysz?
Érdekel a fenntarthatóság és/vagy a mesterséges intelligencia?
Fejlesztenéd is magad?
Jelentkezz a Simonyi Hackatonra és tölts el egy napot érdekes feladattal és hasonló érdeklődésű emberekkel.

 

Miért más a Hackaton, mint a többi verseny?

  • vegyes, multidiszciplináris csapatban dolgozhatsz PTE-s hallgatókkal
  • nem elméleti tudásodra vagyunk kíváncsiak, hanem problémamegoldó készségedre és kreativitásodra
  • egyben villámkurzust is kapsz arról, hogyan juthat el egy ötlet a megvalósulásig, konkrét termékig vagy szolgáltatásig
  • állandó mentorok és külső szakértők is segítik a munkát
  • a legintenzívebb (verseny)élmény

 

Téma: Mesterséges intelligencia a fenntarthatóságért

Jelentkezési határidő: 2019. február 13.

A résztvevők száma korlátozott, a csapattagokat február 14-én értesítjük.

 

Regisztrálj most!

 

Időpont: 2019. február 15.

Helyszín: PTE Közgazdaságtudományi Kar (Rákóczi út 80.) B323

 

További információk olvashatók az eseménynél,  a Simonyi BEDC Facebook oldalon vagy keress minket a simonyibedc@ktk.pte.hu címen.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább