Indul a Simonyi Inkubációs program | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Indul a Simonyi Inkubációs program

László Nóra Lilla k, 02/05/2019 - 11:10

Jelentkezz még ma!

Részt vennél innovatív termék- vagy szolgáltatásfejlesztésben?

Érdekel a vállalkozásfejlesztés?

Vedd fel a Simonyi Inkubációs Program tárgyat tantervedben vagy Campus Creditben.

A Simonyi Inkubációs Program lehetővé teszi a PTE hallgatói számára az elméleti tudás gyakorlatba való átültetését, innovatív ötletek fejlesztése révén. Használd ki a Pécsiközgáz által kínált egyedi lehetőségeket és szerezz egy félév alatt ötletfejlesztési és –tesztelési képességeket!

 

Mit ajánlunk még?

  • Oklevelet a kurzus elvégzéséről együttműködésben az amerikai Ohio University-vel
  • Hozzáférést a netMIB Nemzetközi Inkubációs Platformhoz
  • A félév során 3 ingyenes workshop részvételt
  • 14 héten át rendelkezésre álló co-working teret
  • mentort.

A program február 4-én indul, heti rendszerességgel kerülnek megtartásra az órák. Várunk hétfőnként 15:30-tól a Pécsiközgáz negyedik emeletén kialakított Inkubációs Központban, a Hatcheryben.

További részleteket találsz a Simonyi Inkubációs Program oldalán, a Simonyi BEDC facebook oldalon vagy keress Minket a simonyibedc@ktk.pte.hu e-mail címen!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább