Jelentkezz a Certificate in Data Science and Entrepreneurship programunkra | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Jelentkezz a Certificate in Data Science and Entrepreneurship programunkra

László Nóra Lilla k, 02/05/2019 - 10:46

Fejleszd vállalkozói készségedet és válj igazán értékessé a munkaerőpiacon!

Ha szeretnél az egyetemi tanulmányaid mellett specializált vállalkozói készségeket elsajátítani, akkor semmiképp se hagyd ki ezt a lehetőséget!

Amennyiben 15 kreditet teljesítesz az alábbi kurzusokból, akár már július közepére a kezedbe veheted az okleveled.

A felvehető kurzusok a következők:

  Course Season Credit Professor
1. Entrepreneurial Practicum Spring 3 Zsolt Bedő
2. Entrepreneurial Sales Spring 6 Péter Fodor
3.

Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program

http://simonyisummer.ktk.pte.hu/

Summer 6 Zsolt Bedő
4. Entrepreneurial Finance Spring 3 Mónika Kuti
Specialization Data Science Workshop Spring    

 

 

 

Ne habozz, válj különlegessé, ne olvadj bele a szakértők óriási tömegébe!

 

Jelentkezési határidő: 2019. Február 10.

JELENTKEZZ MÉG MA!
Vedd fel a tárgyakat Campus Creditben és jelentkezz a következő linken: http://simonyibedc.ktk.pte.hu/node/582… (link is external)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
simonyibedc@ktk.pte.hu

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább