ÚJRA 5LET OUTLET ötletverseny | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

ÚJRA 5LET OUTLET ötletverseny

László Nóra Lilla k, 02/05/2019 - 09:42

Van egy világmegváltó ötleted, de nem tudod hogyan tovább? Szívesen dolgoznál is rajta? Vagy részt vennél egy ötlet megvalósításában?

Ha igen a válaszod, ne habozz és jelentkezz az 5LET OUTLET ötletversenyre.

 

Miért?

A legjobb ötletek bekerülnek az Inkubációs Programba, ahol az ötletgazdák 2 millió forint értékű tanácsadási csomagot használhatnak fel munkájukhoz.

A félév végére már egy sikeres vállalkozás csírája is kialakulhat a kezdeti ötletből.

 

Ki jelentkezhet?

Bárki PTE hallgatói jogviszonnyal, PTE oktatói, kutatói, dolgozói

 

Jelentkezési határidő: 2019. február 15.
Hol tudsz jelentkezni: 5let.ktk.pte.hu  

 

Nem csak ötleted van, hanem fejlesztenél is? Vedd fel a Campus Credites tárgyak között meghirdetett Simonyi Inkubációs Program című kurzust és fejleszd akár a saját ötletedet.

Az ötlettel jelentkezőket 2019. február 18-án 15:30-kor várjuk az Inkubációs Programon, ahol kihirdetjük a tovább jutókat, így ők rögtön el is kezdhetik a csapattal a közös munkát. Azok számára pedig, akik nem jutnak be most a programba tanácsokat és iránymutatást adunk, hiszen ősszel is lesz ötletverseny, illetve a hétfői Meetupokon is részt vehetnek.

 

További információk a Simonyi Ötletverseny oldalán találhatók vagy a simonyibedc@ktk.pte.hu e-mail címen kérhetők.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább