IFRS | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

IFRS mérlegképes könyvelői képzés a Pécsiközgázon!

A JuridEco Zrt. IFRS mérlegképes könyvelői képzést hirdet a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar és a Pécsiközgáz Továbbképző Központ, illetve a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében.

A képzés célja:

Varga József h, 10/26/2015 - 15:20 0 Attachment(s) Tovább

IFRS mérlegképes könyvelő

JuridEco Zrt. IFRS mérlegképes könyvelői képzést hirdet a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar és a Pécsiközgáz Továbbképző Központ együttműködésében. Az OKJ-s képzés lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy jogosulttá válhassanak nemzetközi beszámoló rendszerében elkészült pénzügyi kimutatások összeállítására, hitelesítésére. 2015. június 03-án kihirdetett miniszteri rendelet tartalmazza az IAS/IFRS rendszer hazánkban való bevezetésének ütemezését.

Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább