Marketingpénzügyi szaktanácsadó | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Marketingpénzügyi szaktanácsadó

A képzés célja a marketing területen dolgozó szakemberek e területre vonatkozó, leggyakrabban felmerülő pénzügyi és számviteli ismeretekkel való felruházása, amely megkönnyíti a marketingprogramok tervezését és értékelését, továbbá a számvitel és pénzügy területen elhelyezkedők számára cél, hogy megismerjék miképp integrálhatók korábbi ismereteik a marketing területére, hogyan értékelhetik a marketing tevékenységet, milyen elemekre kell ügyelni a vállalati üzleti tervének készítésekor e terület kapcsán. A képzés elősegíti a két vállalati funkció integráltabb szemléletét és hatékonyabb együttműködését, amely talán a hazai gazdaság szempontjából meghatározó, ám korlátozottabb erőforrásokkal bíró kis- és középvállalatok esetében a legfontosabb.

A képzés arra törekszik, hogy a gazdasági vállalkozások tekintetében olyan multifunkcionális szakembereket képezzen, akik képesek a marketing, a pénzügyi és a számviteli eljárásokat, folyamatokat megfelelő módon értelmezni, ezeket a gyakorlatban összefüggéseikben átlátni, komplex módon kezelni annak módszertani eszközeivel együtt. Ennek segítségével, a képzést sikeresen elvégzők a pénzügyi és marketing tevékenységük során felmerülő problémák megoldásának tekintetében hatékony, gyors és megalapozott döntéseket tudnak hozni.

Jelentkezési lap

Beiratkozás: szeptember 15.

Jelentkezési határidő: szeptember 12

Képzés helye Pécs
Képzési idő 2 félév
Irányszám 25 fő
A költségtérítés összege 180.000 Ft/félév
Jelentkezési díj Nincs
Vizsgadíj A képzés összköltségének 10%-a
Alapképzettség Gazdaságtudományi képzési területen, alapszakon szerzett végzettség (BA/BSc)
Kapcsolattartó Denich Ervin (06 72 501-599 / 23346 mellék)

Kedvezmények:

  • PTE hallgatók és dolgozók számára: 15%
  • PTE KTK-n végzettek vagy gyermekeik számára: 25%

Letölthető dokumentumok:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább