Vállalati tréningek, rövid kurzusok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Vállalati tréningek, rövid kurzusok

A Kar vállalati partnerei számára egyedi képzési igényeket kiszolgáló és testre szabott megoldásokat kínáló képzéseket biztosít. Képzéseink a megbízóinkkal szoros együttműködésen alapulnak, és tartalmilag igazodnak az adott vállalat, illetve ágazat sajátosságaihoz, elvárásaihoz. Mindezt a Kar oktatóinak magas színvonalú szakismerete teszi lehetővé, így szinte minden vállalati képzési igényre releváns válasz adható. A programokhoz szervesen illeszkednek a készségfejlesztő és csapatépítő tréningek. 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább