Nyelvi képzés | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nyelvi képzés

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar és a JuridEco Zrt. szakmai nyelvtanfolyamot hirdet angol és német nyelvből. A tanfolyam célja, hogy intenzív kurzus keretében támogatást nyújtson a karunk által szervezett BGE üzleti/gazdasági nyelvvizsga megszerzésében. 

Az egynyelvű gazdasági nyelvvizsga követelményeinek megfelelően a kurzuson kereskedelmi, marketing, vendéglátás/turizmus témákat dolgoznak fel, így minden szakirányon megerősíthetik a szakmájukhoz szükséges nyelvi tudást, szókincset, és gyakorolhatják a különféle feladattípusokat is.

  • A felkészítő képzést az őszi és a tavaszi félévben indítjuk el.
  • A kurzus óraszáma 40 tanóra.
  • A tanfolyam heti 4 órában, 10 héten keresztül kerül megtartásra.
  • Karunk 3 alkalommal szervez nyelvvizsgát: januárban, májusban és augusztus végén.

A tanfolyam díja bruttó 39.900 Ft. 

A fizetés módjáról és helyéről a jelentkezést követően fogunk értesítést küldeni.

Jelentkezési határidő a 2018. őszi félévi kurzusra: 2018. szeptember 17. hétfő

 

Jelentkezési lap letöltése

 

Jelentkezni e-mailben az alábbi elérhetőségeken: Denich Ervin: deniche@ktk.pte.hu, illetve jurideco@ktk.pte.hu
​További információkat a vizsgáról, vizsgafeladatokról ide kattintva olvashatnak.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább