Kék könyvek | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kék könyvek

Komlósi Sándor:
Gazdaságmatematika I.

Letöltés
Bedő Zsolt - László Gyula - Szerb László:
Üzleti gazdaságtan

Letöltés
Dobay Péter (szerk.):
Gazdasági informatika I. Bevezetés

Letöltés
Kiss Gy. Kálmán:
Jogi alapismeretek közgazdászoknak

Letöltés
Rappai Gábor - Pintér József (szerk.):
Statisztika I-II.

Letöltés
Budai Eleonóra (szerk.):
Számviteli alapismeretek és könyvelés

Letöltés
Kaposi Zoltán:
Európai uniós alapismeretek

Letöltés
Varga József - Varró Zoltán:
Gazdaságmatematika II.

Letöltés
Barancsuk János:
Mikrogazdaságtan

Letöltés

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább