Szabó-Bálint Brigitta | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szabó-Bálint Brigitta
tanársegéd

Szabó-Bálint Brigitta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán (PTE-KTK) a Gazdálkodástudományi Intézet Szervezési és Vezetési Tanszékén tanársegéd.

Diplomáját 2010-ben a PTE-KTK Menedzsment - vezetési tanácsadás szakirányán (osztatlan képzésben) szerezte. 2011-től a Gazdálkodástani Doktori Iskola nappalis PhD hallgatója. 2012-2014-ig a Pécsi Doktorandusz Önkormányzatban doktorandusz képviselőként tevékenykedett. 2010-2014-ig pályázatíró és tanácsadó vállalkozásoknál projektmenedzsment és pályázatírás területen szerzett gyakorlati tapasztalatokat. Jelenleg a Pécsiközgáz Továbbképző és Pályázatíró Központban vállal aktív szerepet.

Kutatási területe a humán erőforrás menedzsment, azon belül a karriermenedzsment áll a fókuszban.  Témavezetője Dr. Jarjabka Ákos, egyetemi docens. Oktatott tárgyai főként a menedzsment témakörébe sorolhatóak (elsősorban karrier-, kultúra- és tudásmenedzsment, valamint pályázat- és projektmenedzsment).

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: balintb@ktk.pte.hu
Mellék: 23254
Iroda: B222

Fogadóóra:

E-mailben előzetes egyeztetés alapján!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább