Benke Mariann | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Benke Mariann
tanársegéd

Benke Mariann 2014 szeptemberétől a PTE-KTK Vezetés- és Szervezéstudományi Intézetének tanársegédje. Diplomáját 2011-ben szerezte vezetés és szervezés mesterszakon.

Szakmai gyakorlatot 2009 és 2010 nyarán az OTP Bank Nyrt. Pécsi Regionális Igazgatóságán, valamint 2012 nyarán a Praktika Kft. alkalmazásában szerezett.  2013-2014 között a 101886-os OTKA projekt kutatói asszisztense.

Érdeklődési területét a változásmenedzselés, a változás emberi oldala, motiváció és az emberi tőke számba vételi problémáinak módszertana képezi. Oktatott tárgyai elsősorban a menedzsment témakörébe tartoznak: változásmenedzsment, vezetéselmélet, szervezeti viselkedés, szervezetfejlesztés, vezetés-szervezés.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: benkem@ktk.pte.hu
Mellék: 23320
Iroda: B 220

Fogadóóra:

Csütörtök 13:00-14:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább