Farkas Ferencné | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Farkas Ferencné

Dr. Farkas Ferencné a PTE KTK GTI Vezetési Tanácsadás Tanszék egyetemi docense. Diplomáját a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte 1973-ban, Matematika-Statisztika-Számvitel tanár szakon. 1987-ben szerzett kandidátusi (CSc) fokozatot, és több mint 40 éve a Pécsi Tudományegyetem oktatója (1973 óta). A témavezetése alatt született tudományos diákköri dolgozatok és megszerzett PhD fokozatok számossága is alátámasztja a tehetséggondozásért végzett érdemeit, amelyért 2009-ben Apáczai Csere János-díjjal tüntették ki. Oktatási és kutatási területe: coaching, vezetési tanácsadás, karriermenedzsment, tehetséggondozás, nők az üzleti életben, fejlesztő-segítő eljárások, kutatásmódszertan.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: farkasne@ktk.pte.hu
Mellék: 23140
Iroda: B125

Fogadóóra:

előzetes emailes egyeztetés

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább