Jarjabka Ákos | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Jarjabka Ákos
egyetemi docens, intézetigazgató (VSZI)

Dr. Jarjabka Ákos a PTE KTK Gazdaságtudományi Intézet, Vezetési és Szervezési Tanszékének tagja. Egyetemi tanulmányait 1996 - ban fejezte be a JPTE - KTK -n, jogi szakokleveles közgazdászként. Ezután 1998 -ig a PTE - KTK Gazdálkodástudományi doktori programjának hallgatója, majd 1998 -tól egyetemi tanársegéd, 2002 - től egyetemi adjunktus. Ph.D. fokozatát 2004 -ben szerezte, s 2005 -től a PTE - KTK kiegészítő levelező MSc. Képzésének programvezetője, 2006 -tól a Kar egyetemi docense. 2011-től a PTE - KTK oktatási és általános dékánhelyettese. Publikációinak száma (szerzőként és társszerzőként, 2012. év végéig bezárólag): 133 db. Kutatási területei: Projektmenedzsment, szervezeti kultúra, emberi erőforrás menedzsment, kreatív ipar. Tudományos tisztségei: az MTA köztestületének tagja, valamint az MTA PAB IX. Osztályának titkára.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: akos@ktk.pte.hu
Mellék: 23368
Iroda: B218

Fogadóóra:

kedd 8.00-9.15

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább