Németh Julianna | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Németh Julianna
tanársegéd

Németh Julianna 2014-ben szerzett diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Vezetés és szervezés (Applied Management) angol nyelvű képzésén. 2014–2017 között a Gazdálkodástani Doktori Iskola nappali PhD-hallgatója, abszolutóriumát 2017 augusztusában szerezte meg. 2018 februárjától a PTE-KTK Vezetés és Szervezéstudományi Intézet tanársegédje.

Oktatott tárgyai elsősorban a menedzsment témakörébe tartoznak: vezetés és szervezés, menedzsment és vezetés, szervezeti viselkedés angolul illetve az emberi erőforrás menedzsment magyarul és angolul. Érdeklődési területét jelentősen befolyásolta, hogy gazdálkodási és menedzsment angol nyelvű alapszak mellett a pénzügy és számvitel alapszakot is elvégezte. Főbb kutatási területe így a humántőke értékelés és a regressziós bérmodellek problémáinak módszertana képezi.  

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: nemethj@ktk.pte.hu
Mellék: 23198
Iroda: B220

Fogadóóra:

Hétfő 12.00-14.00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább