Sümeginé dr. Dobrai Katalin | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Sümeginé dr. Dobrai Katalin

Dr. Sümeginé Dr. Dobrai Katalin a Szegedi Tudományegyetem (József Attila Tudományegyetem) Bölcsészettudományi Karán 1976-ban orosz-német szakos középiskolai tanári oklevelet, 1981-ben egyetemi doktori címet szerzett. 1995-ben külkereskedelmi üzletkötői szakképesítést szerzett. A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán 1997-ben MBA (közgazdasági szakokleveles menedzseri) oklevelet, 2006-ban a Gazdálkodástani doktori iskola hallgatójaként Ph.D.-fokozatot szerzett. 1976 óta dolgozik a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Jelenleg a Gazdálkodástudományi Intézet Vezetés és Szervezés Intézeti Tanszékének docense. A Bologna-rendszerű alapképzés üzleti szakos hallgatóinak a Vezetés-szervezés, az Emberi-erőforrás menedzsment és Tudásmenedzsment c. tárgyakat oktatja. Kutatási területe a szervezeti tanulás és tudásmenedzsment, valamint az üzleti kommunikáció.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: dobrai@ktk.pte.hu
Mellék: 23140
Iroda: B125

Fogadóóra:

E-mailben történő előzetes egyeztetés alapján

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább