Titkos Csaba | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Titkos Csaba
egyetemi docens

Titkos Csaba 1981-ben szerzett közgazdász diplomát a PTE KTK-n, majd 1986-ban végzett oktatási szociológusként az ELTE BTK-n. 1997-ben lett a Magyar Pszichológiai Társaság okleveles T-csoport vezető trénere. 2000-2005-ig pszichodráma képzésben vett részt, 2005-2006-ban integratív pszichoterápiát tanult.  2005-től a Magyar Pszichodráma Egyesület pszichodráma vezetője. 2009-től kiképzett coach. 1982 óta a PTE-n oktat, itt védte meg 2000-ben Ph.D disszertációját, 2001 óta docens. 2015-ben habilitált. Oktatott a PTE különböző karain, főként menedzsmentet, szociológiát. Tréningeket tart egyetemi és piaci-vállalati környezetben. Önismereti és pszichodráma csoportokat vezet. Fő érdeklődési területe a személyiségfejlesztés, az emberi viselkedés, a csoportmunka, a kompetencia-fejlesztés.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: titkos@ktk.pte.hu
Mellék: 23367
Iroda: B222

Fogadóóra:

Péntek 11-12 valamint e-mailes egyeztetéssel

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább